Reservering

U kunt reserveren door het formulier in te vullen en op verstuur te klikken. Uw boeking wordt z.s.m. verwerkt, u krijgt dan een optie van 10 dagen, waarin u alsnog kunt overleggen en zich kunt orienteren. Als u 25% van de huursom overmaakt op rekeningnummer NL40ABNA0581780426 t.n.v. H. Weenink, inz. Svemico, Almelo, o.v.v. boeking vakantiehuisje ...... en week, krijgt u een bewijs van aanbetaling en reservering toegestuurd en is de boeking een feit. Als u het restant overmaakt (6 weken voor vertrek) ontvangt u alle reisbescheiden.


SVEMICO S.R.O.

Reserveringsformulier

Vakantiehuis:
Cerny Dul 38
Cerny Dul 99
Cerny Dul Villa (259)
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon: huis + mobiel
E-mail:
Periode:
Prijs:
per week.
Aantal personen: volwassenen + kinderen (leeftijd kinderen)
Huisdieren (onder bepaalde voorwaarden)

 


Opmerkingen:

- Bij aankomst betaalt u E 100,-- borg aan de beheerder. Bij vertrek, na controle van de woning, ontvangt u het geld terug.
- Toeristenbelasting: volw. Tsj.kr. 10 p.dg./kind. gratis (te betalen bij aankomst aan beheerder).
- U moet zelf linnengoed meenemen. Voor de rest zijn de huisjes van alle gemakken voorzien. Alle bedden zijn 1 pers. bedden.
- In elk huisje ligt een map met uitvoerige beschrijvingen van alle mogelijkheden in de omgeving.

       
 
Opmerkingen:
 

Klik op de knop Verstuur om de ingevulde gegevens te versturen.

U kunt ook reserveren via email: info@svemico.nl of via de post: vul de juiste gegevens in, print het formulier en stuur het op naar onderstaand adres.

Svemico,
p/a. H. Weenink,
De Delle 21,
7609 CD Almelo

e-mailadres: info@svemico.nl
telefoon: 0546 - 829641

p.s.
1. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Annuleringen zijn alleen nog mogelijk tot 1 maand voor vertrek.
2. graag horen wij van u of u tevreden bent, wat verbeterd moet worden of wat we niet meer aan moeten bieden. Uw opmerkingen worden verwerkt in de programma's voor het volgende seizoen.
U kunt ons e-mailen of schrijven.
Bij voorbaat dank.